23 de febrer 2010

TIC's (III)


Blogger o wordpress??? ...gran dilema i sobretot per mi que estic començant gairebé, però segur que hi han gustos per tot.
Per començar la majoria ens quedem amb blogger però a l’hora de poder fer un blog amb més qualitat, més bona imatge i amb molts més recursos haurem d’anar a wordpress amb un munt de plantilles predefinides per tots els gustos.

http://www.blogger.com     i podeu trobar bons consells a seguir a     http://www.bloguismo.com/

http://es.wordpress.com/   i podeu trobar bons consells a seguir a    http://ayudawordpress.com/

http://www.chicaseo.com/category/blog/ on podeu trobar consells més avançats per millorar i fer més atractiu el vostre blog

www.feedburner.com/ important per fer un seguiment del teu blog

A l’hora de crear un blog hem de tenir molt clar perquè el volem i a partir d’aquí buscar les eines necessàries per aconseguir els nostres objectius.
Dintre del món polític ens interessarà prioritàriament un bon posicionament del blog, Fer que el nostre blog aparegui en els buscadors i amb les paraules sobre les que ens interessa que ens identifiquin. Per això cal trobar paraules claus potents com “PSC, Política, Montilla, Catalunya....ó PSOE, Zapatero...ó Ciberactivisme, xarxa.....ó totes...”
A partir d’aquí hem de ser pro actius a la xarxa, crear opinió, debat arrel de les nostres entrades, fer-nos actius col·laboradors de la política a la xarxa, creure en la importància de les noves tecnologies, en definitiva en la política 2.0.
Un punt també important és poder enllaçar-les tant a twitter com a facebook per tal de triplicar la seva difusió a la xarxa. Tot el que fem perquè el nostre missatge arribi al major numero de gent possible, estarà ben fet.