04 d’octubre 2009

DIVENDRES 2 D’OCTUBRE; INICI MÀSTER EN LIDERATGE PER A LA GESTIÓ POLÍTICA

 


Vam ser 46 persones, 23 homes i 23 dones, paritat perfecta, bon començament.
Poc abans de les 4 tan sols alguns estàvem voltant per l’Escola de Postgrau de la UAB i els minuts de cortesia van ser benèvols per ser la primera jornada del Màster.  Tot va passar molt ràpid, molta informació, moltes presentacions...noms, dades...molts nervis, però també moltes ganes per part de tots.  Memoritzant una i altre vegada les nostres dades personals que ens vam avisar que les haurem de repetir per activa i per passiva més d’una vegada al dia...”Em dic Amanda Ramos i sóc de Granollers, sóc...bla,bla,bla...”
Al final van ser quatre els pobles del Vallès Oriental representats al Màster; Les Franqueses,  Canovelles, La llagosta i Granollers, junt a un munt de pobles d’arreu de Catalunya i fins i tot de fora de Espanya. La diversitat d’orígens i l’ampli ventall d’edats pot enriquir notablement totes les ensenyances que ens oferiran i que estarà a la nostra mà aprofitar.
Les sorpreses també van ser importants; les practiques al teatre, els viatges a Brucel·les i a Madrid...ja ens ho estem imaginant...i les ganes ja les tenim preparades!
Brice Kouassi de Costa de Marfil va ser el tutor que em va  tocar pel Màster. Tutories en grupets de cinc alumnes em sembla una molt bona idea i realment va ser molt interessant la primera pressa de contacte just abans del primer sopar - tertúlia.  
El sopar va resultar una molt bona vetllada, bona taula, bons companys i molt bona conversa. Josep María Sala es va portar una gran companyia per obrir la primera jornada del curs; Dani Fernández,  Demetrio Madrid y Oscar López, el passat i el futur de la Comunitat de Castella Lleó. Un debat interessant i on tots vam poder conèixer de primera mà la realitat d’aquesta comunitat que esperem que pròximament sigui governada pel nostre company Oscar López.
No m’agrada mai conduir de nit, i eren passades les 12, però tot i això valdrà la pena, no hi tinc cap dubte.
Això només és el començament, queda tot un curs per davant.
Bona feina companys!.
 

 

7 comentaris:

Ella ha dit...

Hola Amanda!parece ser que sera un blog muy interesante!Un saludo

Amanda Ramos Gallego ha dit...

Eso espero Geanina, y que todos colaboreis en él.
Saludos y nos vemos el viernes

Teresa ha dit...

Tu segueixes sense parar. Ara només et faltava el blog. No acabes mai les piles!!!
Ànims i a no defallir.
Et seguiré, però espero no sigui monotemàtic això, vull dir de política...que ja saps que jo un poco si, però poco.

Unknown ha dit...

Ets una canya tia !!! Un dia d'aquests hem de quedar i explicar-me com t'ho fas per abarcar-ho tot. Molta sort.

Adnamarrr ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Amanda Ramos Gallego ha dit...

Ja,ja,ja...ja em coneixeu...de vegades jo també em pregunto d'on trec el temps...però aqui estic intentant-lo i prioritzant un dia una cosa i un dia un altre. Ja parlarem, i quan vulguis Angels ja quedarem i gràcies a les dues pels ànims.

JORdina ha dit...

Amanda!
Molt molt bona iniciativa!
El seguirem activament ;-)

una abraçada

Jordina